Substasi Seluler Prefabrikasi 132KV Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka pabrikan Substasi Seluler Prefabrikasi China 132KV lan China 132KV Panyedhiya Substasi Seluler. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Substasi Seluler Prefabrikasi 132KV minangka kendaraan pisanan sing bisa dipasang ing China. Wis dikirim menyang macem-macem negara ing saindenging jagad.

Substasi Seluler Prefabrikasi 132KV sing nduweni kelas tegangan 132KV lan kapasitas 16000KVA rampung diteliti & dikembangake, dirancang lan diprodhuksi dening awake dhewe.

Substasi Seluler Prefabrikasi 132KV nduweni fitur rega kompetitif, kualitas apik, Layanan apik lan sawise dodol lsp.
View as  
 
<1>
Substasi Seluler Prefabrikasi 132KV digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Substasi Seluler Prefabrikasi 132KV sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.