35 KV Transformer Tenaga Minyak
  • Air Pro35 KV Transformer Tenaga Minyak

35 KV Transformer Tenaga Minyak

35 KV Transformer Power-immersed Minyak digunakake ing stasiun transmisi lan distribusi listrik, tanduran Industri, Unit Langkah-Langkah Generasi (GSU). Dheweke duwe karakteristik efisiensi tinggi, kerugian lan perawatan gratis

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka 35 KV Transformer Tenaga Minyak


Jinis lan Rating
Kapasitas kapasitas: 50-50000KVA.
Voltase sekunder: 415V, 400V lsp.
Frekuensi: 50Hz, 60Hz.
Jinis: Fase tunggal, telung fase.
Pangowah tunyuk tanpa mbukak lan pangowahan tunyuk sing mbukak.
ONAN lan ONAF
Jinis nyiyapake lan nyetel-mudhun.

 

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) 35 KV Transformer Power-immersed Oil

 

S11 seri 220kV Tiga fase Kaloro-nduwurke tumpukan Transformer Daya Nguripake

 

S9 seri 35kV telung fase Off-load tap changer daya trafo


Kapasitas
KVA

Range voltase lan tutul

Sambungan

Rugi tanpa momotan
(kW)

Mundhut
(KW)

Saiki ora mbukak
(%)

Impedansi
(%)

Ukuran (mm)
LxWxH

HV (kV)

MV (kV)

LV (kV)

50

35

± 5

0.4

Dyn11
Yyn0

0.21

1.27 / 1.21

2.00

6.5

1100x845x1715

100

0.29

2.12 / 2.02

1.80

1190x915x1780

125

0.34

2,50 / 2,38

1.70

1220x1040x1780

160

0.36

2.97 / 2.83

1.60

1240x1070x1810

200

0.43

3.50 / 3.33

1.50

1380x780x1875

250

0.51

4.16 / 3.96

1.40

1540x880x1820

315

0.61

5.01 / 4.77

1.40

1440x800x1975

400

0.73

6.05 / 5.76

1.30

1660x825x1995

500

0.86

7.28 / 6.93

1.20

1710x865x2030

630

1.04

8.28

1.10

1630x1235x2070

800

1.23

9.90

1.00

1655x1415x2120

1000

1.44

12.15

1.00

1860x1435x2220

1250

1.76

14.67

0.90

1890x1640x2260

1600

2.12

17.55

0.80

2050x1720x2390

630

3.15
6.3
10.5

Yd11

1.04

8.28

1.10

1630x1235x2070

800

1.23

9.90

1.00

1655x1415x2120

1000

1.44

12.15

1.00

1860x1435x2220

1250

1.76

14.67

0.90

1890x1640x2260

1600

2.12

17.55

0.80

2050x1720x2390

2000

2.72

19.35

0.70

2400x1900x2410

2500

3.20

20.70

0.60

2500x1930x2700

3150

35 ~
38.5

± 5

3.15
6.3
10.5

3.80

24.30

0.56

7.0

2600x2100x2800

4000

4.52

28.80

0.56

2830 x2350x2855

5000

5.40

33.03

0.48

2930x2480x2930

6300

6.56

36.90

0.48

7.5

3150x2330x3220

8000

± 2 x 2,5

3.15
3.3
6.3
6.6
10.5
11

YNd11

9.00

40.50

0.42

3295x3110x3345

10000

10.88

47.70

0.42

3450x3210x3440

12500

12.60

56.70

0.40

8.0

3620x3255x3500

16000

15.20

69.30

0.40

3980x3420x3650

20000

18.00

83.70

0.40

4030x3470x3690

25000

21.28

99.00

0.32

5050x4640x3930

31500

25.28

118.8

0.32

5120x4800x4030

 

 

S9 seri 35kV telung phase on-load tap changer daya trafo


Jinis

Komposisi voltase lan Range nutul (kV)



Sambungan

Ora mbukak
Rugi
(kW)

Beban
kapitunan
(kW)

Ora-
mbukak saiki (I%)

Impedansi voltage (%)

Bobot transportasi (t)

Bobot reged (t)

Ukuran
L × W × H (mm)

HV

LV

SZ9-2000 / 35

35
± 3 × 2,5%

6.3
10.5

Yd11

2.88

18.7

1.00

6.5

4.93

5.97

3010 × 2070 × 2540

SZ9-2500 / 35

3.40

21.7

1.00

6.5

5.68

6.95

3040 × 2270 × 2610

SZ9-3150 / 35

4.04

26.0

0.90

7.0

6.08

7.90

3160 × 2300 × 2640

SZ9-4000 / 35

35
38.5
± 3 × 2,5%

6.3
10.5

4.84

30.7

0.90

7.0

7.10

9.11

3300 × 2330 × 2890

SZ9-5000 / 35

5.80

36.0

0.85

7.0

8.47

10.86

3350Ã — 2520Ã — 3000

SZ9-6300 / 35

7.04

38.7

0.85

7.5

9.87

12.30

3680 × 2650 × 3050

SZ9-8000 / 35

9.84

42.8

0.75

7.5

12.55

15.30

4190 × 2930 × 3280

SZ9-10000 / 35

35
38.5
± 3 × 2,5%

6.3
6.6
10.5
11



Ynd11

11.6

50.6

0.75

7.5

14.70

17.86

4620 × 3160 × 3400

SZ9-12500 / 35

13.7

60.0

0.70

8.0

17.35

20.05

4740 × 3200 × 3540

SZ9-16000 / 35

16.0

73.0

0.70

8.0

19.45

23.74

4810 × 3360 × 3790

SZ9-20000 / 35

18.9

88.3

0.70

8.0

27.50

34.95

4880Ã — 3540Ã — 4150

SZ9-25000 / 35

22.4

104.4

0.65

8.0

32.51

40.22

4920 × 3920 × 4200

SZ9-31500 / 35

26.6

125.3

0.65

8.0

37.73

45.53

5010 × 4270 × 4460

 

 

3. Kahanan layanan kanggo 35 KV Transformer Tenaga Minyak


(1) Dhuwur: Nganti 1.000m ing ndhuwur segara.
(2) Suhu sekitar:
Maks: + 40ºC.
Rata-rata (saben dina, Maks.): + 30ºC.
Rata-rata (saben taun, Maks.): + 20ºC.
Min: -45ºC.
(3) Lingkungan: Luar ruangan.
(4) Kahanan khusus:
Bisa uga dikonsultasikan ing antarane pabrikan lan pelanggan.

 


4. Fitur Struktural 35 KV Transformer Daya sing dicelupake karo Minyak


(1) Inti wesi
Inti wesi digawe saka lembaran baja silikon sing digulung adhem. Laminasi dipotong nganti dawa dipotong GEORG kanthi garis dawa kanthi potongan puteran langkah lan fungsi tumpukan otomatis.
The multistep lamination structure can reduce the kapitunan and noise .
Lembaran baja ing tungkai inti lan yoke diapit nganggo ikatan epoksi kaca.
(2) Winding
Tembaga enamel bermutu utawa kertas sing ditutupi apik digunakake minangka konduktor, belitan digawe jinis asdrum, jinis spiral, jinis spiral sing luwih apik, jinis terus-terusan lan jinis interleaved kanggo njamin kekuatan isolasi. Taping standar yaiku ± 2 * 2,5% saka gulungan HV.
(3) Tangki
Tangki, tutup lan konservator digawe nganggo lempengan baja bergelombang .Kanggo transformer cilik, kita nggunakake tank jero lan tutup, nanging kanggo trafo sing luwih gedhe, kita nggawe jinis lonceng. Konstruksi bergelombang minangka cara efektif kanggo adhem minyak.
(4) Minyak jampel
Tangki diiseni minyak mineral kelas bermutu tinggi saben IEC296 lan gratis PCB lan PCT.
Minyak iki digunakake kanggo mbantu adhem trafo. Iki uga digunakake nyedhiyakake bagean saka jampel listrik ing antarane bagean urip internal.
(5) Tutul changer
Tunyuk digunakake kanggo ngatur voltase output saka trafo menyang level sing dibutuhake.
Kita entuk iki kanthi ngganti rasio trafo ing sistem kanthi ngowahi jumlah puteran ing gulungan HV. Pengubah tap bisa mbukak (OLTC) utawa off off (OCTC).
(6) Majelis
Inti lan gulungan kumpul saka bagean aktif saka trafo.
Awak aktif dipasang kanthi multi-gulungan lan metode garing tekanan sing padha, nggunakake tenaga listrik kanthi efektif lan kemampuan nahan sirkuit cendhak.

 


5. Kualifikasi Produk kanggo 35 KV Transformer Tenaga Minyak


IEC60076-1, IEC60076-2, IEC60076-5, IEC60317, ANSI, IEEE, AS, lsp

 


Panas Tags: Transformator Listrik sing dicelupake 35 KV, Tiongkok, Pabrikan, Suplier, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.