Breaker Circuit Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka produsen profesional Circuit Breaker China lan pemasok Circuit Breaker China. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Pemutus sirkuit duwe fungsi sing sampurna, cocog kanggo lingkungan operasi khusus kayata ketinggian dhuwur lan suhu sithik.

Pemutus sirkuit tundhuk karo GB / T1984, GB / T11022, DL / T403, IEC62271 lan liyane sing gegandhengan.

Pemutus sirkuit bisa digunakake kanggo AC50Hz telung tahap, sistem tenaga switchgear njero ruangan 12KV / 24KV minangka peralatan kontrol lan proteksi kanggo perusahaan pertambangan industri, pembangkit listrik lan fasilitas listrik substation.
View as  
 
Breaker Circuit digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Breaker Circuit sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.