Komponen kanggo Listrik Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka Komponen Cina kanggo Produsen Listrik lan Komponen China kanggo pemasok Listrik. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Komponen kanggo Listrik bisa digunakake kanggo nggabungake kabeh komponen mesin, komponen utawa komponen.

Klompok komponen listrik sing dipasang bebarengan ing piranti kanggo mbentuk unit fungsional.

Komponen listrik kanggo kita kalebu pemutus sirkuit, saklar muatan, nyopot sambungan, lsp.
View as  
 
Komponen kanggo Listrik digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Komponen kanggo Listrik sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.