Medhot sambungan Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka produsen Produsen Switch Cina sing profesional lan pemasok Switch China Disconnecting. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Tombol pedhot digunakake kanggo mbukak lan nutup pemutus sirkuit kanthi ora ana beban.

Tombol pedhot dilengkapi mekanisme mekanik interlock tipe JS utawa mekanisme operasi manual CS6-2. Produk kasebut tundhuk karo persyaratan standar GB1985, â € œInput tegangan Ac internal lan switch earthing €.

Sawetara ngalih nyopot bisa dilengkapi mekanisme operasi manual CS6-1, sawetara switch nyopot bisa dilengkapi GN30-12D lan sawetara switch nyopot bisa ditrapake ing voltase 40,5KV sing dibiji, jaringan listrik AC 50Hz telung fase.
View as  
 
<1>
Medhot sambungan digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Medhot sambungan sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.