Ngalih Earthing / Ngalih Grounding Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka China Earthing Switch / Grounding Switch profesional lan China supplier Earthing Switch / Grounding Switch. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Saklar earthing / Grounding Switch minangka komponen utama jinis klambi logam utawa switchgear tipe logam sing ditutupi liyane.

Saklar earthing / Grounding Switch dirancang miturut sing cocog karo GB / T1985-2014â € voltase AC saklar isolasi dhuwur lan saklar bumi.

Saklar earthing / Grounding Switch ditrapake kanthi voltase 40,5KV utawa ngisor, sistem tenaga AC 50Hz telung fase kanggo pambumian lan proteksi.
View as  
 
<>
Ngalih Earthing / Ngalih Grounding digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Ngalih Earthing / Ngalih Grounding sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.