Sekering Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka pabrikan sekring China profesional lan pemasok sekering China. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Sekering kasebut minangka komponen proteksi trafo listrik lan peralatan listrik liyane kanggo kakehan utawa sirkuit cendhak.

Sekering ditrapake ing sistem tenaga lan uga ditrapake menyang piranti protèktif liyane kanggo panggunaan (contone: switch switch, konektor vakum).
View as  
 
<1>
Sekering digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Sekering sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.