Ngarep > Substasi Seluler

Substasi Seluler Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka pabrikan Produsen Substasi Seluler China lan pemasok Substasi China Mobile. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Gantungan seluler kasusun saka bagean HV, trafo utama lan ruang ganti LV. G substation iki duwe kabeh fungsi substation umum; nalika gardu wis kasedhiya, sampeyan mung kudu nyambungake kabel output lan input. Umumé, gardu kasebut bisa dileksanakake sawise teka ing papan kasebut.

Gantungan seluler utamane digunakake kanggo ngganti sakabehe utawa sebagean kanggo siji substasi biasa kanthi cepet ing kondhisi darurat lan pulihake tenaga listrik; bisa digunakake ing musim utawa wektu mbukak dhuwur kanggo ngatasi masalah kekurangan kapasitas daya sing disedhiyakake ing sak zona.

Fitur gawang seluler kanggo transportasi sing trep, peralatan sing sampurna, lincah lan andal, nyimpen sing bisa diduweni kanggo njupuk lahan, karya sipil lan instalasi peralatan sekaligus nambah reliabilitas penyediaan tenaga ing sistem tenaga listrik.
View as  
 
<1>
Substasi Seluler digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Substasi Seluler sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.