Ngarep > Substasi

Substasi Pabrikan

Ningbo Tianan (Group) Co. Ltd minangka pabrikan Produsen China Substation lan supplier China Substation. Pabrik khusus kanggo produksi Substasi Seluler, Pemutus Sirkuit, Kotak Cabang Kabel. Gantungan kasebut minangka peralatan listrik khusus sing nggabungake trafo langkah-langkah, sekering winates saiki HV, saklar beban, saklar LV lan peralatan tambahan sing gegandhengan.

Gantungan kasebut nduweni fitur segel Penuh, aman lan andal, volume cilik, struktur kompak, bobot entheng lan gampang dipasang.

Substasi digunakake kanthi akeh ing lapangan pasokan listrik ing njaba omah kayata bangunan tinggi, zona perumahan, pabrik lan pertambangan, hotel, taman, lapangan minyak, bandara, dermaga, kereta api, toko perbelanjaan lan fasilitas sementara liyane, lsp.
View as  
 
Substasi digawe ing China bisa dituku saka pabrik kita. Pabrik kami diarani Tianan sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Substasi sing paling profesional ing China. Sugeng rawuh kanggo tuku produk. Kajaba iku, Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan produk sing wis dikirim ngluwihi wektu garansi.