Ngarep > Layanan

Layanan

Tianan nyedhiyakake layanan lengkap, kalebu pengawasan instalasi peralatan, pandhuan komisioning, komisioning, perbaikan lan perawatan, pelatihan pelanggan, khusus kanggo pelanggan kanthi jaminan produk lengkap. Nyedhiyakake pelanggan kanthi latihan produk sing berorientasi lan profesional lan operasi situs.


Yen ana masalah kualitas sing tuwuh sajrone instalasi utawa operasi, kita priksa manawa tanggap cepet karo langkah counter lan personel layanan. Kita bakal nerusake layanan perbaikan lan pangopènan ing produk sing dikirim ngluwihi wektu garansi.