Ngarep > Babagan Kita

Babagan Kita

Ningbo Tianan (Group) Co Ltd wis dadi perusahaan terkemuka manufaktur peralatan transmisi listrik ing China. Saiki dadi grup, duwe 1 pusat R&D tingkat nasional, 2 pusat R&D tingkat provinsi, 10 perusahaan profesional, 70 kantor penjualan, total aset 4,2 milyar RMB, luwih saka 3500 karyawan, minangka salah sawijining perusahaan terkemuka sing paling berpengaruh.
Ing Oktober201969, pendahulune Tian lan Grup â € œLin Hai Intergrated Clubâ € didegake
Ing taun 1980, ganti jeneng dadi â € œLokasi Lokal Alat Elektronik Tinggi Xiangshanâ €
Ing taun 1991, gardu jinis kothak, unit utama dering lan switch break break disertifikasi dening antologi nasional.
Ing taun 1993, gardu jinis kothak, unit utama dering lan switch break load dianugerahi â € œNational New Productâ €
Ing taun 1994, jeneng perusahaan diganti dadi Ninbgo Tianan (Group) Co., Ltd.
Ing taun 1999, liwat reformasi internal, patang anak perusahaan disiyapake, yaiku HV, Peralatan Listrik, Mesin, Switch
Ing taun 2003, wiwit miwiti basis produksi listrik Tianan, produk Tianan ngrewangi sukses ngluncurake kapal angkasa â € œShenzhou Vâ €.
Ing taun 2005, panyiapan resmi Tianan Electric Group lan Tianan Electric Group Co., Ltd.
Ing taun 2007, konstruksi rampung lan miwiti operasi basis produksi listrik Tianan lan basis produksi trafo gedhe Ninghai.
Ing 2012, ngrampungake basis produksi listrik tahap 2, merek dagang Tianan diakoni minangka "Merek Terkenal" dening Administrasi Negara kanggo Perdagangan lan Perdagangan.