DFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Kabel Cabang Kabel (RMU Luar Ruangan)
  • Air ProDFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Kabel Cabang Kabel (RMU Luar Ruangan)

DFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Kabel Cabang Kabel (RMU Luar Ruangan)

DFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Cable Cabang Box (ruangan RMU) minangka stasiun transfer sing kabel nyampeake energi listrik, lan digunakake ing njobo karo sirkuit kabel kanggo nyambung lan breakout, cabang lan terus utawa ganti. Fitur cara sambungan sing gampang, kenyamanan, fleksibel, insulasi lengkap lan struktur omniseal, anti banyu, tahan korosi, antipolusi, bebas pangopènan lan keamanan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Produk


DFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Cable Cabang Box (ruangan RMU) minangka peralatan pasokan listrik anyar sing dirancang kanggo koordinasi sistem kabel jaringan listrik 10kV / 24kV. Cocog ing papan simpul kabel ing sistem 10 kV / 24kV, lan energi listrik nampa lan nyebarake. Unit utama ring luar ruangan seri iki nduweni struktur unik lan penampilan sing apik, utamane cocog banget ing papan sing akeh dibangun lan sarat sing luwih dhuwur ing lingkungan kayata dalan kutha, area omah, dhuwur, bandara lan dermaga, lsp.

 

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) DFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Kabel Cabang Kabel (RMU Luar Ruangan)

 

Barang

Unit

Parameter

Parameter

Tegangan sing dirating

kV

12

24

Dirating saiki

A

630

630

Diitung wektu cekak tahan saiki

kA / s

25/2

25/2

Puncak sing diarani tahan saiki

kA

63

63

Dinilai arus pendek nggawe arus

kA / kaping

50/2

63/2

Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

kV

42

65

Impuls kilat bisa nahan voltase

kV

75

125

Urip mekanik

Kaping

10000

10000

Tekanan gas SF6 (tekanan permukaan 20ºC)

Mpa

0.04

0.04

Tingkat kebocoran gas tahunan

 

â ‰ ¤1%

â ‰ ¤1%

 

Parameter teknis utama konektor kabel


Barang

Unit

Parameter

Parameter

Tegangan sing dirating

kV

12

24

Dirating saiki

A

630 lan ngisor

630 lan ngisor

Salib kabel

mm2

25 ~ 400

35 ~ 400

Resistansi ing titik sambungan

©

40

45

Ngeculake sebagean

pC / kV

â ‰ ¤10 / 13

â ‰ ¤10 / 21.5

Diitung wektu cekak tahan saiki

kA / s

20/3

25/2

Puncak sing diarani tahan saiki

kA

50

63

Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

kV

42

65

Impuls kilat bisa nahan voltase

kV

75

125

 

 

 

3. Kondhisi layanan kanggo DFT6-40.5 (12) KV Series outdoor HV SF6 Cable Branch Box (RMU)


A. Dhuwur â ‰ ¤1000m (sadhuwuring segara);
B. Suhu sekitar: -25ºC ~ + 40ºC;
C. Kacepetan angin â ‰ ¤34m / s
D. Titik ora kudu goyangake kanthi rutin.

 


Panas Tags: DFT6-40.5 (12) KV Series Outdoor HV SF6 Kabel Cabang Kabel (RMU), China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk