Switchgear Drawable Voltage Seri GCT Seri
  • Air ProSwitchgear Drawable Voltage Seri GCT Seri

Switchgear Drawable Voltage Seri GCT Seri

Switchgear Drawable Voltage Series GCT Seri, produk modern saka perusahaan kanthi nyedhot teknologi canggih kanthi jinis produk sing padha ing njero lan luar negeri lan ningkatake, yaiku teknologi anyar sing wis entuk peringkat internasional ing jagad iki Taun 1990an

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Switchgear Drawable Voltage Seri GCT


Switchgear Drawable Voltage Low GCT Series, kanthi frekuensi 50 Hz (AC), voltase dirating 660V maks, dirating saiki nganti 4000A, digunakake kanthi akeh ing distribusi transmisi daya lan kendhali kanggo distribusi daya € proteksi motor lan pasokan listrik ing pembangkit listrik, tenaga kerja € penambangan € bangunan € hotelã € bandaraã € pelabuhan, lsp.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) Switchgear Drawable Voltage Seri GCT

 

(1) Kinerja listrik
a. Tegangan terisolasi 690V
b. Tegangan operasi sing dirating â ‰ ¤690V
c. Maks. operasi saiki busbar utama 40000A (IP30)
d. Busbar distribusi (basbar vertikal) Maks. operasi saiki 1000A
e. Cepet-tahan tahan saiki busbar horisontal 50 kA (nilai virtual 1s) Tipe tambah 80 kA (nilai virtual 1s)
f. Pucuk tahan arus bubar horisontal 105 kA (puncak)
Tipe tambah 176 kA (puncak)
g. Cepet-tahan tahan saiki busbar vertikal 50 kA (nilai virtual)
Pucuk tahan arus busbar vertikal 105 kA (puncak)

(2) Gelar proteksi
Miturut standar IEC529ã € DIN40050
IP30â € luwih gedhe saka solid¦2.5mm proteksi padhet
IP40â € ”luwih gedhe saka Φ1.0mm proteksi padhet
IP45â € "mbledug lan mudhun ing arah acak
(Yen supaya gelar proteksi IP45, tulung negosiasi karo perusahaan kita)

 

 

3. Fitur lan Aplikasi Switchgear Drawable Voltage Seri GCT


(1) Desain kompak, hemat ruang.
(2) Umum umume struktur lan perakitan fleksibel: Bahan tipe C sing njupuk 25mm minangka modular bisa nyukupi kabeh kabutuhan macem-macem jinis strukture kanggo proteksi lan kondisi layanan.
(3) Adopsi desain modul standar: nggawe macem-macem unit standar kanggo proteksi, operasi, transfer, kontrol, regulasi, tes lan indikasi. Pangguna bisa milih unit standar sing relevan kanggo dipasang miturut syarat. Nganti luwih saka 200 bagean perakitan bisa nggawe macem-macem struktur bingkai lan unit laci kanggo skema sing beda-beda.
(4) Aman lan andal: nganggo komponen plastik rekayasa tahan api kanthi kuat kanggo nguatake kinerja keamanan proteksi.
(5) Kinerja teknis sing dhuwur: data teknis utama tekan level maju internasional saiki.
(6) Instal lan gampang dilepas kanthi gampang tanpa alat khusus.

 


4. Kualifikasi Switchgear Drawable Voltage Series GCT

 

Switchgear Drawable Voltage Seri GCT sing tundhuk karo standar IEC439 switchgear voltase murah lan Majelis gir-kontrol lan majelis voltase Low lan voltase Control-GB7251, duwe kauntungan saka kapasitas pecah sing apik, stabilitas dinamis sing apik, struktur sing anyar, cukup wajar lan lengkap skema listrik, desain serial lan ditrapake lan gelar proteksi sing luwih dhuwur lan kalebu produk sing cocog lan nganyari.

 

 

5. FQA kanggo Switchgear Drawable Voltage Seri GCT

 

1) Kepiye cara sampeyan ngoper Switchgear Drawable Voltage Seri GCT?

Dening kasus kayu

 

2) Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC lan GB

 

3) Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

Luwih saka 20 taun

 

4) Kepiye syarat-syarat pembayaran?

L / C, T / T

 

5) Apa MOQ sampeyan?

1set

 

6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?

60 dina kerja

 

Panas Tags: Switchgear Drawable Voltage Series GCT, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.