GW 23 (GT 9) -252 D Saklar Hubungan AC AC
  • Air ProGW 23 (GT 9) -252 D Saklar Hubungan AC AC

GW 23 (GT 9) -252 D Saklar Hubungan AC AC

GW 23 (GT 9) -252 D Switch HV AC Disconnecting Switch dikembangake adhedhasar target target cacat sing ana babagan disconnector sing nindakake overheating loop, gagal mekanisme operasi, korosi material logam serius, lan banjur nambah perbaikan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka GW 23 (GT 9) -252 D Kontrol Kontrol Kontrol AC AC Luar Ruangan


GW 23 (GT 9) -252 D Switch HV AC Disconnecting Switch dikembangake adhedhasar target target cacat sing ana babagan disconnector sing nindakake overheating loop, gagal mekanisme operasi, korosi material logam serius, lan banjur nambah perbaikan.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) GW 23 (GT 9) -252 D Kontrol Hubungan AC AC Luar Ruangan


S / N

Jeneng

Unit

Parameter

1

Tegangan sing dirating

kV

252

2

Dirating saiki

A

2500

3

Pucuk tahan arus disconnector lan switch earthing (puncak)

kA

125

4

3s wektu cekak tahan saiki disconnector lan earthing switch (rc.s)

kA

50

5

Resistensi sirkuit utama

©

â ‰ ¤130

6

Frekuensi listrik 1min tahan voltase (rc.s)

Fase-to bumi (garing, udan)

kV

395

Pecah

460

7

Impuls kilat tahan voltase (1.2 / 50μs)

Tahap-menyang bumi

kV

950

Pecah

1050

8

Tes ketahanan mekanik saka disconnector lan switch earthing

Kaping

2000 kanggo saben

 

 

3. Fitur GW 23 (GT 9) -252 D Saklar Hubungan AC AC Luar Ruangan


GW 23 (GT 9) -252 D Switch HV AC Disconnecting Switch nduweni fitur penampilan sing apik, struktur sederhana, performa tahan korosi lan antiseismik, keamanan listrik lan mekanik sing aman lan andal.
Iki minangka produk diwasa sing disaranake perusahaan kanggo jaringan distribusi listrik HV, lan iki uga minangka produk upgrade disk. Cocog kanggo sistem kanthi frekuensi AC 50Hz lan voltase dirating 110kV. Bisa digunakake ing isolasi listrik nalika garis HV, pemutus sirkuit lan peralatan listrik liyane ora ana beban

 

 

4. FQA kanggo GW 23 (GT 9) -252 D Saklar HV AC Disconnecting


1) Kepiye cara sampeyan ngoper GW 23 (GT 9) -252 D Kontrol Hubungan AC AC Luar Ruangan?

Dening kasus kayu

 

2) Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC lan GB


3) Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

Luwih saka 20 taun

 

4) Kepiye syarat-syarat pembayaran?

L / C, T / T

 

5) Apa MOQ sampeyan?

1set

 

6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?

60 dina kerja

 

 

Panas Tags: GW 23 (GT 9) -252 D Ganti Hubungan AC AC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.