HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU

HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU

HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMUHXGN11-12 Type Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU dirancang lan diteliti dening perusahaan kita liwat nyerep lan nyerna teknologi canggih ing luar negeri lan nggabungake persyaratan tenaga negara. HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU minangka alat listrik HV anyar lan bisa ditrapake ing transformasi lan konstruksi kuta kutha. Komponen internal nganggo produk canggih nasional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

HXGN11-12 (F) Box Type RM tetep nganggo AC Metal-klambi njero ruangan
 
1. Pambuka sakaHXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU

HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU is subjected to type test and long-term commissioning examination, the performance meets the requirements in IEC 298 “More Than 1kV (including 1kV) But Not Exceeding 52kV AC Metal Closed Switchgear and Control Equipment” and reliable anti-misoperation measures.HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU has the advantages of small volume, light weight, simple operation, small operation force, obvious fracture points, safe use, convenient maintenance, stable and reliable quality, no fire and explosion accidents, small floor area and reliable wall installation. When required, it can realize three-phase linkage and other characteristics. Through comparative analysis with foreign relevant data and expert identification, the main technical parameters of the product have reached the current international level of similar products. HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU is suitable for three-phase distribution system with rated voltage of 10kV and rated frequency of 50Hz in factories, mines, residential areas, high-rise buildings, schools, parks and other places, as the use of receiving and distributing electric energy. 


2.Parameter (Specification) of HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU


Jeneng

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

12

Frekuensi dirating

Hz

50

Saiki Diwenehake Busbar Utama

A

630 1250

Rated Short-time tahan Saiki (saka

Fungsi Unit)

kA / s

20/3

Sirkuit Sirkuit Earthing Dinilai Saiki

kA / s

20/3

Rated Puncak Tahan Saiki

kA

50

Dirancang Pucuk Sirkuit Earthing Saiki

kA

50

Sirkuit Utama Dinilai, Sirkuit Eathing Sirkuit Pendek Saiki (Puncak)

kA

50

Fuse Breaking Saiki

kA

31.5 40

Urip Layanan

Kaping

10000

Frekuensi Kekuatan 1min Ngatasi Voltase Kanggo Bumi, Antarane Fase / Ndhuwur jurang sing mbukak (rpm)

kV

42/48

Impuls Kilat Ngatasi Voltase Cahya Kanggo Bumi, Antarane Fase / liwat celah mbukak (Puncak)

kV

75/85

Frekuensi Daya 1min Sirkuit Menengah

kV

2


3.Fitur lan Aplikasi sakaHXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU

a. Enclosure of RMU minangka struktur sing ditutup, sing kalebu kerangka dhasar, plate ndhuwur, panel, plate samping lan liya-liyane. Kerangka dhasar, piring ndhuwur lan piring sisih digawe saka piring baja.
b. Kamar Busbar ana ndhuwur RMU. Ruangan kontrol ana ing sisih ngarep ruangan busbar lan dipérang karo piring waja. Kamar ganti mbukak ing sisih ndhuwur. Kabel sing mlebu lan metu lan ruangan komponen liyane ana ing bagean tengah lan ngisor.
c. Komponen utama RMU kalebu saklar mbukak vakum kanthi isolasi, saklar bumi, sekering, CT, PT, arrester kilat lan tampilan langsung HV lan sapanunggalane.
d. Kamar instrumen dilengkapi voltmeter, ampere meter, switch ganti, relay, lampu indikator lan komponen. Blok terminal ing sisih ngisor ruangan instrumen bisa dilengkapi jalur terminal sirkuit sekunder lan sekring proteksi lan sapanunggalane. Ruang instrumen ngukur kabinet bisa dilengkapi meter watt-hour, meter energi reaktif, lembah puncak lan tukang adus lsp.


4.Details of HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU
Kahanan layanan
(1) Dhuwuré ora ngluwihi 1000m.
(2) Suhu udara sekitar: Paling dhuwur: + 40â „ƒ, paling endhek: -10â" ƒ
(3) asor udhara udhara ora luwih gedhe 90%
(4) Kahanan kerja ora ana bledug konduktivitas, tanpa gas korosif sing bisa nyebabake insulasi lan ngrusak logam uga geter lan mogok sing kuat, ora ana bebaya lan geni sing bisa mbledhos.

5.Product Details of HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?
Dening kasus kayu

Apa standarisasi produk sampeyan?
IEC lan GB

How many years have your company warranty of HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC Metal-klambi RMU ? 
2 taun

Kepiye syarat pembayaran?
L / C, T / T,

Suwene kiriman sampeyan?
60 dina kerja

Panas Tags: HXGN11-12 Box Box (Fixed) AC-klambi RMU, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.