HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear
  • Air ProHXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear

HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear

HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Switchgear klambi logam minangka jinis peralatan komposit sing nyegel kabeh sirkuit utama switch ing pager logam lan nggunakake gas SF6 minangka medium pemadam lan insulasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear


HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Insulasi Gas Indoor Metal-klambi Switchgear cocog kanggo RMU lan pasokan listrik radiasi dobel ing sirkuit catu daya 40.5kV, sing bisa ngganti cara asli saka pasokan listrik radiasi siji. Switchgear Metal-Insulated HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Indoor Gas-Cladhes khusus cocog kanggo zona industri lan komersial utawa wilayah pedesaan, sing duwe muatan pasokan daya dhuwur lan nggunakake jaringan pakan kabel. Kangge, RMU duwe kaluwihan saka operasi sing aman, ora ana pengaruh cuaca, gampang dipasang, ora sithik pangopènan lan ngirit ruangan, sing cocog dipasang ing gardu jinis kothak lan generator sing didhukung angin. RMU bisa dicampur kanthi fleksibel kanthi tambahan busbar.

 


2. Parameter (Spesifikasi) HXGT10 (XGN65) -40,5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Klambi

 

Jeneng

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

40.5

24

Dirating saiki

A

630 1250 2000 2500

Frekuensi dirating

Hz

50/60

Frekuensi Daya Frekuensi Rated (1min)

V

95

65

Impulse Petir Rated tahan voltase

V

185

125

Dinilai Short-circuit Breaking Saiki

kA

20 25 31.5

Dinilai Short-circuit Making Saiki

kA

50 63 80

Rated Short-time tahan Saiki

kA

20 25 31.5

Rated Puncak Tahan Saiki

kA

50 63 80

Rated Duration of Short-circuit

s

4

Kelas Perlindhungan Enclosure (Enkloser / Kabinet HV sing diisi Gas)


IP67 / IP4X

Resistensi Sirkuit Utama Saben Tahap

©

â ‰ ¤250

Tekanan Operasi RF Gas SF6 (Tekanan Gage 20â "ƒ)

Mpa

0.05

Tekanan Operasi Minimal Gas SF6 (Tekanan Gage 20â "ƒ)

Mpa

0.02

Tingkat Kebocoran Gas SF6 Gas Tahunan

â ‰ ¤1

Tegangan Operasi Sirkuit Tambahan

V

DC110 / 220

Dimensi Kandang (Jembar * Ambane * Dhuwur)

mm

(6001200) * 1400 * 2500

 

 

3. Karakteristik teknis HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear


a. Dilengkapi saklar beban, saklar mbukak + peralatan komposit sekering lan unit fungsi pemutus sirkuit, fungsine lengkap banget.
b. Iki nduweni jinis kothak umum multi-fungsi lan jinis ekstensi busbar eksternal sing bisa dipilih, bisa nyadari kombinasi fleksibel saka macem-macem skema.
c. Volume cilik, bobote sithik, volume minimal kanggo siji yaiku 500 * 1000 * 1750 (mm). Iku gampang kanggo transportasi, nggawa lan instalasi.
d. Cocog kanggo papan sing paling akeh dikarepake ing papan, kayata menara generator angin.
e. Operasi sing gampang, aman digunakake, pangopènan sing gampang, switchgear bisa dilayani suwene 30 taun tanpa perawatan.
f. Switchgear dirancang kanggo omniseal tanpa bagean urip sing kapapar lan bisa mlaku suwe ing lingkungan sing parah.

 

 

4. Kondisi Layanan HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear


Dhuwuré ora ngluwihi 3000m
Suhu udara sekitar: Maks: + 40â "ƒ, Min: -40â" ƒ;
Kelembapan relatif: Nilai rata-rata asor, sajrone dina, ora ngluwihi 95%. Nilai rata-rata asor, sajrone wulan, ora ngluwihi 90%.
Ora ana polusi gas korosif utawa bahan bakar sing jelas;
Ora ana geter kasar sacara rutin, intensitas Seismik ora luwih saka
kelas wolu
Cathetan: yen nyimpang saka kahanan layanan normal, pelanggan bisa negosiasi karo pabrikan.

 

 

5. Kualifikasi HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas Ganti Switchgear

 

HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor kualitas klambi Switchgear klambi logam sesuai karo sistem kualitas lan pabrike duwe sertifikat ISO9001.
Produk kasebut wis nindakake tes jinis ing pusat tes tegangan tinggi nasional kanthi barang sing ditemtokake. Parameter dhasar lan spesifikasi teknis sesuai karo standar ing ngisor iki:
IEC62271-200 AC switchgear lan kontrol tertutup logam kanggo voltase paling dhuwur ing ndhuwur 1kV lan nganti lan kalebu 52kV
GB3906 3.6kV ~ 40.5kV AC lan klambi sing nganggo klambi logam
GB1984 Pemutus sirkuit bolak-bolak voltase dhuwur
JB / T3855 Pemutus sirkuit vakum arus bolak-voltase dhuwur
GB3804 Saklar arus-bolak-voltase dhuwur kanggo voltase dirating ing ndhuwur 3.6kV lan nganti 40,5kV
GB16926 kombinasi voltase gantian-arus bolak-voltase dhuwur

 

 

Panas Tags: HXGT10 (XGN65) -40.5 KV C-GIS Isolasi Gas Indoor Gas-klambi Switchgear, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.