HXGT8 Series RMU

HXGT8 Series RMU

HXGT8 Series RMU minangka set lengkap peralatan njero ruangan kanthi AC tahap telung tahap AC 50 Hz, 3-10 kV bus utawa bagean bis siji, sing digunakake kanggo nampa lan nyebarke energi listrik. HXGT8 Series RMU duwe fungsi kanggo break arus sirkuit cendhak lan ngontrol, ngawasi lan nglindhungi sirkuit.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


HXGT8 Series RMU
 
1. Pambuka sakaHXGT8 Series RMU
HXGT8 Series RMU nyerep kaluwihan RMU liyane lan menehi ganti rugi kanggo nyukupi kebutuhan konstruksi lan transformasi jaringan kutha lan pedesaan. Kamar bis sing dilengkapi saklar mbukak vakum FT8-12 (FR) + peralatan sekring gabungan lan ruang ganti mbukak dipisahake karo papan partisi logam pembumian, lan ngilangi papan insulasi lan piranti interlocking sing cocog, sing dibutuhake RMU liyane. Kothak tetep dilengkapi pemutus sirkuit vakum jinis VT2A digunakake minangka proteksi sirkuit, yaiku replenishment saka RMU sawise skema kabel.

2.Parameter (Spesifikasi) HXGT8 Series RMU
NameUnitParameter
Kabinet Pecah Kabinet Masuk Kabinet Keluar
Dinilai VoltagekV12
Dinilai Saiki630630 / 1250125
Dinilai Short-circuit Breaking CurrentA25 / 31.531.5
Sirkuit Utama, Earthing Switch 4s Rated Short-time Tahan Saiki (rc.s) kA2025 / 31.5
Frekuensi Daya 1min Tahan Tegangan Kanggo Bumi, Antarane fase / ing celah mbukak (r.m.s) kV42 / 48
UkuranmmW 600W 700W 600
D 900D 900D 900
H 1750H 1750H 1750


3.Fitur lan Aplikasi sakaHXGT8 Series RMU
a. Kamar busbar RMU lan kamar kabel dipérang dadi rong kamar kanthi chassis logam saklar muatan. ora prelu masang alangi insulasi kanthi jarak sing adoh.
b. Kamar pemadam busur vakum dununge ana ing bushing insulasi kanggo nyegah bledug ing permukaan lan kamar pemadam busar saka kerusakan kekuatan eksternal sing ora dikarepake.
c. Bagéyan nyata saka switch muatan ing saben fase didhukung dening bushing insulasi tunggal, mula strukture gampang lan kompak.
d. Interlock bisa dipercaya lan luwih gampang dioperasikake.
e. Nduweni operasi manual lan motor-driven lan pasukan operasi cilik.
f. Operator disconnector lan earthing switch liwat bolongan sing padha.
g. Multiple skema kanggo pilihan, trep kanggo tambahan RMU lan kombinasi, kabinet garis penghasilan lan metu bisa dadi kabinet pemutus sirkuit kanthi fungsi proteksi.

h.RMU bisa dipasang ing tembok.


4. Rincian HXGT8 Series RMU
Kahanan layanan
(1) Dhuwur: Ora luwih saka 3000m ing sadhuwure segara.
(2) Suhu sekitar: Maks: + 40C, Min: -40 "C.
(3) Kelembapan relatif: Rata-rata saben dina ora luwih saka 95%, rata-rata saben wulan ora luwih saka 90%.
(4) Ora ana polusi gas korosif utawa bahan bakar sing jelas, intensitas Seismik ora luwih saka wolung kelas.
(5) Ora ana geter kasar sacara rutin, intensitas Seismik ora luwih saka wolung kelas.

Cathetan: yen nyimpang saka kahanan layanan normal, pelanggan bisa negosiasi karo pabrikan.


5.Rincian Produk RMX Series HXGT8
1) Kepiye sampeyan ngemas RMU Seri HXGT8?
Dening kasus kayu
 
2) Apa standarisasi produk sampeyan?
IEC lan GB
 
3) Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?
Luwih saka 20 taun
 
4) Kepiye syarat-syarat pembayaran?
L / C, T / T
 
5) Apa MOQ sampeyan?
1set
 
6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?
60 dina kerja





Panas Tags: HXGT8 Series RMU, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.