KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear
  • Air ProKYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear
  • Air ProKYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear

KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear

KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear, peralatan lengkap ing njero ruangan, sing kasedhiya kanggo voltase 12KV,single busbar utawa jaring listrik busbar dobel kanggo transmisi, distribusi, lan umume digunakake kanggo ngukur, ngolah proyek lan ngontrol sistem transmisi lan distribusi daya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear


KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear switchgear modern dipasang ing logam (ing ngisor iki diarani switchgear) yaiku 3 --- 10KV piranti distribusi AC 50Hz fase telung busbar tunggal lan bagean sistem Minangka ngontrol, nglindhungi lan ngawasi, ditrapake kanggo pasokan listrik tanduran, generator medium utawa cilik, distribusi pabrik, tambang lan perusahaan, uga panrima, ngirim listrik saka substitusi sekunder ing sistem tenaga, restart gedhe HV elektromotor lan sapanunggalane. Produk kasebut bisa memenuhi persyaratan standar IEC62771 lan GB3906, duwe fungsi kanggo nyegah obah trotoar pemutus sirkuit, kesalahan mbukak lan nutup sirkuit kanthi kesalahan, utawa nindakake nalika saklar pembumian ing posisi nutup, ngetik sing urip kamar, uga nutup interlock tombol earthing ing kesalahan nalika urip. Produk kasebut bisa digunakake bebarengan karo pemutus sirkuit VD4 dening ABB Co., utawa pemutus sirkuit VB2 VACUUM dening GE Co., utawa VS1, pemutus sirkuit cacuum VT2 digawe dening perusahaan kita, dadi piranti distribusi ing kinerja sing unggul

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear

 

Barang

Unit

Data

Tegangan sing dirating

(Tegangan operasi maksimum)

kV

12

Tingkat jampel dirating

1min kV rms

kV

42

Impuls kilat bisa nahan voltase

kV

75

Frekuensi sing dirating

Hz

50/60

Busbar utama saiki dirating

A

630,1250,1600,2000,2500,3150,4000

Kawat Bus Cabang Saiki Diarani

A

630,1250,1600,2000,2500,3150,4000

4s Saiki stabilitas termal (nilai virtual)

kA

16,20,25,31.5,40,50

Saiki stabilitas mesin sing dirating

(nilai puncak) *

kA

40,50,63,80,100,125

Gelar proteksi

 

 IP4X

 

 

3. Fitur lan Aplikasi KGN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear


KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear utamane ditrapake ing pembangkit listrik, gardu, perusahaan mineral kanggo nampa lan nyebarake tenaga kanthi fungsi ngontrol, nglindhungi lan ngawasi. Uga bisa digunakake ing papan sing asring dibutuhake operasi.

 


4. Rincian KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear

 

1. Suhu udara sekitar: -15 ° C ~ + 40 ° C.
2. Dhuwur: â ‰ ¤1000m.
3. Kelembapan relatif: Rata-rata saben dinaâ ‰ ¤95%, rata-rata tekanan uap saben dina rata-rata ‰ ¤2.2kpa.
4. Intensitas lindhu: â ‰ ¤magnitude 8.
5. Bisa ditrapake ing papan kasebut tanpa gas lan uap banyu sing korosif lan gampang ngobong.
6. Digunakake ing papan tanpa asring semangat.
Cathetan: Produk khusus kasedhiya.


 

5. Kualifikasi & sertifikasi KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear

 

 

 

6. FQA kanggo KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear

 

1) Kepiye sampeyan ngemas KGN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear?

Dening kasus kayu

 

2) Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC lan GB

 

3) Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

Luwih saka 20 taun

 

4) Kepiye syarat-syarat pembayaran?

L / C, T / T

 

5) Apa MOQ sampeyan?

1set

 

6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?

60 dina kerja

 

Panas Tags: KYN28A (KZN) -12KV Metal-Clad MID-Mount AC Switchgear, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.