KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC-tipe AC sing bisa dipindhah
  • Air ProKYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC-tipe AC sing bisa dipindhah

KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC-tipe AC sing bisa dipindhah

KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC-tipe AC bisa dipindhah yaiku AC 50Hz telung fase, unit distribusi set njero ruangan kanthi voltase 40.5kV, sing digunakake kanggo nampa lan nyebarke energi listrik ing pembangkit listrik, gardu listrik lan industri lan perusahaan pertambangan. Bisa ngontrol, nglindhungi, lan ngawasi sirkuit, lan digunakake ing papan kasebut kudu asring dioperasikake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC tipe Logam


KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC-tipe AC sing bisa dipindhah (ing ngisor iki minangka "KYN61") yaiku 40,5kV piranti distribusi AC 50Hz telung fase lan dilengkapi busbar siji lan sistem dobel. Utamane ditrapake kanggo transmisi lan distribusi listrik ing gardhasi listrik lan perusahaan tambang kanggo ngontrol, nglindhungi lan ngawasi sirkuit kasebut.
Breaker utama dilengkapi ZN85-40.5 utawa VD4-40.5 breaker vakum, serial Schneider SF, pemutus sirkuit SF6 serial Alston FP kanthi struktur kompak, kinerja unggul lan linuwih.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) KYT1 (KYN61) -40,5 kV Switchgear AC Metal-type Movable

 

Barang

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

40.5

Frekuensi dirating

Hz

50

Dirating saiki

A

1250,1600,2000

Dinilai Short-circuit Breaking Saiki

kA

25,31.5

Dinilai Saiki (Puncak)

kA

63,80

4s Saiki Stabilitas Termal

kA

25,31.5

Dinilai Saiki (Puncak)

kA

63,80

Tingkat Isolasi Dinilai

1min Frekuensi Daya Tahan Tegangan (rc.s) (Antarane Fase, Tahap Kanggo Bumi)

kV

95

Impulse Lightning Tahan Tegangan (Puncak)

kV

185

1min Voltase Frekuensi Daya Liwat jurang sing mbukak (rc.s)

kV

118

Impuls Kilat Ngatasi Tegangan Ngliwati jurang sing mbukak (Puncak)

kV

215

Kelas Perlindhungan Enclosure

 

Enclosure IP4X, Antarane Kompartemen IP2X

Dimensi Kandang (Jembar * Ambane * Dhuwur)

mm

1400 * 2800 * 2600
1600 * 2800 * 2600 (Kabinet Transformer)

Jinis Breaker Circuit

 

Pemutus Sirkuit Vakum: ZN85-40.5
SF6 Circuit Breaker: FP (ALSTOM)

 

 

3. Kondhisi layanan KYT1 (KYN61) -40,5 kV Switchgear klambi AC tipe Logam


A. Suhu sekitar: -15â „ƒ ~40 â„ ƒ
B. Kelembapan sekitar:
â— Rata-rata saben dina RH kurang saka 95%;
- Rata-rata RH saben wulan kurang saka 90%
C. Altitude ora luwih dhuwur tinimbang 1000m;
D. Geter seismik ora bakal ngluwihi 8 derajat
Hawa ing sakiwa tengene tanpa polusi tugas, asap, erode utawa hawa sing gampang kobong, kukus utawa kabut uyah;

Yen produk digunakake kanthi kahanan sing ora kasebut ing ndhuwur, panglipur bakal ditindakake dening pelanggan lan pabrikan.

 

 

4. Fitur KGT1 (KYN61) -40,5 kV Switchgear klambi AC-jinis Gerak


a. Struktur kubik minangka jinis perakitan, pemutus sirkuit nggunakake struktur jinis lantai kreta.
b. KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC-tipe AC sing bisa dipindhah cocog karo pemutus sirkuit vakum isolasi senyawa jinis anyar, lan duwe kaluwihan saka tukar tukar sing gampang lan pangowahan sing gampang.
c. Handcart dilengkapi mekanisme pakan kacang sekrup pakan sing nggawe gerakan kreta gampang lan nyegah maloperasi mekanisme feed sing rusak.
d. Kabeh operasi bakal rampung ing sangisore lawang sing ditutup.
e. Gandheng ngalih utama, kreta tangan, lan ing antarane cubicle nggunakake interlock mekanik coerciveness, sing cocog karo syarat-syarat fungsi pencegahan lima.
f. Ana akeh ruangan ing kamar kabel kanggo nyambungake akeh kabel.
g. Lampiran kasebut yaiku IP4X sing bakal diganti dadi IP2X nalika mbukak lawang kreta mbukak.

 

 

5. Transportasi lan panyimpenan

 

Ing ngisor iki kudu dicathet sajrone transportasi lan panyimpenan kanggo KYT1 (KYN61) -40,5 kV Switchgear nganggo Metal AC sing bisa dipindhah
a) Nglarang serius turnover, nesu, goyang kuat, lan aja ngakses sumber banyu;
b) Supaya udan aja nganti udan;
c) Dilarang nggedhekake bagean lan komponen kanthi rela.

 

 

Panas Tags: KYT1 (KYN61) -40.5 kV Switchgear klambi AC jenis Logam, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.