Okken Series LV Switchgear
  • Air ProOkken Series LV Switchgear

Okken Series LV Switchgear

Okken Series LV Switchgear minangka switchgear distribusi daya voltase rendah kanthi struktur modular. Okken Series LV Switchgear bisa dicocogake karo aplikasi kasebut minangka distribusi listrik lan kontrol motor ing industri, industri tersier lan infrastruktur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Okken Series LV Switchgear


Okken Series LV Switchgear minangka switchgear distribusi daya voltase rendah kanthi struktur modular. Okken Series LV Switchgear bisa dicocogake karo aplikasi kasebut minangka distribusi listrik lan kontrol motor ing industri, industri tersier lan infrastruktur.
Desain humanisasi mbantu nyederhanakake instalasi lapangan, operasi lan pangopènan.
Proposal desain kreatif memenuhi persyaratan batasan wektu sing penting kanggo proyek lan kesinambungan pasokan listrik; Pangowahan lapangan diidini; Konfigurasi ulang bisa ditindakake kanthi kahanan urip.
Okken tundhuk karo standar internasional 01 jinis tes tanduran (TTA)> utamane IEC60439-1, babagan struktur peralatan lengkap tegangan rendah. IEC60529, nemtokake tingkat proteksi kandhang lan standar relatif. Kinerja nominal AII wis ngliwati tes tipe kondisional sing nyata

 

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Okken Series LV Switchgear

 

Tegangan isolasi sing dirating

690V

Diratingopvoltase erating

380 (400) v

Dirating frequency

50Hz

Dirating impulse withstand voltage

12KV

Dirating current

Dirating current saka horizontal busbar

Maksimal nganti 4000A

Dirating current busbar vertikal ing PC switchgear

Maksimal nganti 4000A

Dirating current saka vertikal busbar ing PKS switchgear

1000A

Busbar utama

Dirating short time withstand current

10/50 / 80kA

Dirating peak withstand current

20/105 / 176kA

Busbar vertikal

Dirating short time withstand current

10/50/65 / 80kA

Dirating peak withstand current

20/105/143 / 176kA

Degrees saka protection

IP20-IP54

Ukuran (Jembar x Ambane x Dhuwur)

Jembar: 2200mm

Dhuwur: 400/600/800/1000/1200 / 1400mm

Ambane: 600/800 / 1000mm

 

 

3. Fitur lan Aplikasi kanggo Okken Series LV Switchgear


1 ã € Frame struktur lan sistem busbar sing sederhana bisa njamin kesesuaian sing paling apik kanggo kondisi kerja, ora preduli sambungan ngarep utawa mburi.
2 ã € Sistem paten Polyfast, pangopènan lan upgrade kanthi luwih gampang kanthi cepet lan aman
3 ã € Unit fungsional lan busbar sing disambungake liwat nglumpukake, Sambungan sing padha bisa digunakake ing komponen sing tetep lan plug-in ing awak dhasar
4 、The application saka double-collet connection system simplifies the busbar maintenance a lot. The collet could be easily inspected and changed for the reduced restriction saka distribution busbar
5 € Okken nyedhiyakake usulan-usulan anyar sing disederhanakake kanthi jaminan uga bisa dipercaya
6 ã € Basis, kanggo truk angkat garpu utawa angkat piranti angkat
7 ã € komponen sing bisa dicopot lan transversal ngidini kompartemen sambungan mbukak (sistem paten) kanggo sambungan cubicle njaba

 


Cathetan kanggo pesen Okken Series LV Switchgear

 

1. Jinis
2. Diagram sirkuit utama lan diagram susunan kanggo switchgear
3. Diagram sirkuit tambahan
4. The inner cubicle components list; (marked setting factor saka each items)


 

4. FAQ kanggo Okken Series LV Switchgear

 

1) Kepiye cara sampeyan ngemas Saklar LV Okken Series?

Dening kasus kayu

 

2) Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC lan GB

 

3) How many years have your company made this kind saka equipment?

Luwih saka 20 taun

 

4) What is the terms saka payment?

L / C, T / T

 

5) Apa MOQ sampeyan?

1set

 

6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?

60 dina kerja

 

Panas Tags: Okken Series LV Switchgear, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.