S10-M Seri 35, 20, 10 Transformer KV sing Diselehake Minyak
  • Air ProS10-M Seri 35, 20, 10 Transformer KV sing Diselehake Minyak

S10-M Seri 35, 20, 10 Transformer KV sing Diselehake Minyak

S10-M S10-M Series 35, 20, 10 KV Transformer sing dicelupake minyak beda karo trafo sing dicelupake karo minyak, mbatalake konservator minyak lan pendinginan panas kanthi radiator piring riak ing tangki minyak, sing bisa menehi ganti rugi volumetrik minyak kanthi napas elastis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka S10-M Seri 35, 20, 10 Transformer KV sing Disenengi Minyak


S10-M S10-M Series 35, 20, 10 KV Transformer sing dicelupake minyak beda karo trafo sing dicelupake karo minyak, mbatalake konservator minyak lan pendinginan panas kanthi radiator piring riak ing tangki minyak, sing bisa menehi ganti rugi volumetrik minyak kanthi napas elastis. Kabeh produk seri cocok karo sistem transmisi lan distribusi listrik 10KV, 20KV, 35KV, bisa digunakake ing area perumahan, jalan komersial, perusahaan pertambangan industri.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) S10-M Series 35, 20, 10 KV Transformer-immersed Oil

 

Tingkat Tegangan: 10KV, 20KV, 35KV
Lingkup Kapasitas: 30~3150KVA
Jinis Regulasi Tegangan: NLTC / OLTC
Range nutul: ± 2X2.5%; ± 5%; utawa liyane
Frekuensi: 50Hz utawa 60Hz
Fase: telung tahap
Klompok Sambungan: Yyn0; Dyn11; utawa liyane
Short Circuit Impedance: standar impedansi utawa minangka panjaluk pelanggan
Kahanan Layanan: ruangan utawa njero ruangan
Jenis Pendinginan: pendinginan mandiri minyak (ONAN)
Level Insulate: level 10kV: LI / ACã € € ã € 75 75 / 35ã € € kV
Tingkat 20kV: LI / ACã € € 125 / 55ã € € kV
Tingkat 35kV: LI / ACã € € 200 / 85ã € € kV
Tingkat 0.4kV: ACã € € ã € € / 5ã € € kV

 

 

3. Fitur lan Aplikasi S10-M S10-M Seri 35, 20, 10 Transformer KV sing Diselehake Minyak


a. Ngirit energi
Nomer seri anyar S10-M Seri 35, 20, 10 KV Transformer sing dicelupake karo Minyak nduweni fitur produk sing luwih gedhe, bisa nyuda indeks kerugian tanpa beban lan beban luwih akeh.
b. Urip Layanan sing dipercaya
Adoption sambungan samberan utawa struktur las kanggo tutup tank lan pelek transformator sing ditutup kanthi lengkap kanggo ngisolasi kontak minyak lan udara. Isolasi ora bakal lembab, mula nesu saka isolasi bakal saya suda lan umur layanane bakal ditambah.
c. Bebas Gantung Inti Wesi
Ora prelu mriksa inti wesi sing digantung sadurunge operasi trafo sing wis nutup, ngirit biaya mriksa.
d. Transformer sing disegel kanthi Gratis tanpa perawatan.
e. Struktur desain kompak, adopsi materi lan proses anyar kanggo nyuda gangguan.
f. Volume cilik lan bentuk sing apik.
Tangki minyak trafo seri S13 (11) -M nganggo radiator ripple kanggo nyetel lan menehi ganti rugi volumetrik minyak kanthi napas elastis nalika suhu minyak bisa diganti. Tangki minyak piring Ripple nduweni bentuk sing apik lan volume cilik, jembaré jubin cilik.

 

Panas Tags: Seri S10-M 35, 20, 10 KV Transformer Karo Minyak, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.