SZ Series 35 KV Transformer sing dicelupake karo Minyak
  • Air ProSZ Series 35 KV Transformer sing dicelupake karo Minyak

SZ Series 35 KV Transformer sing dicelupake karo Minyak

Transformer sing dicelupake ing SZ Series 35 KV digunakake ing transmisi listrik lan distribusi jaringan tenaga industri lan pertanian.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Transformer sing dicelupake ing SZ Series 35 KV


Pagelaran seri SZ-M, seri SZ 10KV lan trafo voltase rasio beban 35KV sesuai karo standar IEC. Inti wesi digawe saka lembaran baja silikon sing digulung kadhemen, lan ing struktur non-tusukan mitre lengkap. Transformer sing dicelupake ing SZ Series 35 KV digunakake ing transmisi listrik lan distribusi jaringan tenaga industri lan pertanian.

 

 

2.Parameter (Spesifikasi) SZ Series 35 KV Transformer sing dicelupake karo Minyak

 

Kelas Tegangan: 10KV, 20KV, 35KV
Rentang Kapasitas: 200 ~ 31500KVA
Jinis Regulasi Tegangan: peraturan voltase sing mbukak
Range nutul: ± 4X2.5%; utawa liyane
Frekuensi: 50Hz utawa 60Hz
Fase: Telung Fase
Klompok Sambungan: Yyn0; Dyn11 utawa liyane
Impedansi Sirkuit Cendhak: impedansi standar utawa liyane miturut panjaluk adat
Kahanan Layanan: ruangan utawa njero ruangan
Jenis Pendinginan: minyak udara alami minyak (ONAN)
Tingkat insulasi:
Tingkat 10kV: LI / AC 75/35 kV
Tingkat 20kV: LI / AC 125/55 kV
Tingkat 35kV: LI / AC 200/85 kV
Tingkat 0.4kV: AC / 5 kV

 

 

3. Fitur lan Aplikasi Transformer S-Series SZ Series 35 KV


Regulasi voltase rasio beban, reliabilitas dhuwur, performa tingkat lanjut, pratondho ekonomi sing cukup.
Sendi inti bentuke jumangkah kanthi 3 langkah, lan permukaan inti ditutupi cat sing bisa diatasi kanggo ngilangi kerugian lan gangguan swara.
Winding nduwe struktur anyar lan lorong minyak dirancang kanthi wajar. Struktur jampel sing mentas dirancang kanggo ningkatake kekuatan mekanik lan kemampuan tahan sirkuit cendhak.
Tangki minyak kasebut kalebu rong jinis tertutup lengkap lan jinis sing dipasang karo konservator minyak.

 


4. FAQ kanggo Transformer sing dicelupake ing SZ Series 35 KV

 

1) Kepiye cara sampeyan ngemas Transformer sing dicelupake ing SZ Series 35 KV?

Dening kasus kayu

 

2) Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC lan GB

 

3) Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

Luwih saka 20 taun

 

4) Kepiye syarat-syarat pembayaran?

L / C, T / T

 

5) Apa MOQ sampeyan?

1set

 

6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?

60 dina kerja

 

Panas Tags: SZ Series 35 KV Transformer sing dicelupake ing Oli, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.