XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

Jinis kothak XGN56-12 jinis (ing njero ruangan) AC logam ditutup switchgear cocog kanggo 3.6-12 kV AC Tiga Hase bagean bis tunggal ing njero ruangan lengkap, minangka panggunaan nampa lan nyebarke energi listrik, lan duwe fungsi kanggo ngontrol , nglindhungi lan ngawasi sirkuit. Bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri lan pertambangan, gedhong dhuwur lan papan liyane, uga bisa digabung karo unit utama ring ing stasiun switching.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup


1. Pambuka sakaXGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup has absorbed the advanced technology of foreign countries, and has been designed and developed in view of the high accident rate and huge volume of the existing similar switchgear in China. The circuit breaker has the advantages of high reliability, good performance, reliable and simple "five prevention" interlocking mechanism.XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup meets the international standard "AC metal enclosed switchgear above 1kV and below 52kv" And control equipment. And XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup has "five prevention" locking function. .

2.Parameter (Specification) of XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

Jeneng

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

12

Frekuensi dirating

Hz

50

Saiki Diwenehake Busbar Utama

A

800 1250 2000 3150

Dinilai Busbar Cabang Saiki

A

630 1250 1600 3150

dirating arus sirkuit cendhak

kA

20 25 31.5 40

4S dirating wektu cendhak tahan saiki

kA

20, 31.5, 40

1min Frekuensi daya tahan Tegangan (rc.s) Antarane Fase, nganti Jarak Bumi / Isolasi

kA

42/48

Impuls Kilat Tahan Tegangan (Puncak) Antarane Fase, nganti Jarak Earthing / Isolasi

kV

75/85

Frekuensi Daya 1min Sirkuit Menengah

kV

2

Resistensi sirkuit utama

Î ©

<300

Kelas proteksi

IP

2X



3.Fitur lan Aplikasi sakaXGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

The cabinet framework is assembled by bending steel plates. XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup is divided into circuit breaker room, main bus room, cable room, secondary element room, etc. The top of XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup is the bus room, the front of the bus room is the secondary element room, the middle part of the cabinet is the circuit breaker room, and the right side is equipped with the operation interlock mechanism of the disconnector and grounding switch, the back side is equipped with current transformer and lighting device, and the lower part of the cabinet is the cable room, and can be installed with lightning arrester, etc.

4.Details of XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

Kahanan layanan
1. Dhuwuré ora ngluwihi 1000m.
2. Suhu udara sekitar: Paling dhuwur: + 40â "ƒ, paling endhek: -10â" ƒ
3. Relatire asor udhara ora luwih gedhe 90%
4. Kahanan kerja ora duwe bleduk konduktivitas, tanpa gas korosif sing bisa nyebabake insulasi lan ngrusak logam uga geter lan mogok sing kuat, ora ana bebaya lan bledosan.

5.Product Details of XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?
Dening kasus kayu

Apa standarisasi produk sampeyan?
IEC lan GB

How many years have your company warranty of XGN56-12 jinis kothak (njero ruangan) logam AC saklar tertutup? 
2 taun

Kepiye syarat pembayaran?
L / C, T / T,

Suwene kiriman sampeyan?
60 dina kerja

Panas Tags: XGN56-12 jinis kothak (ing njero ruangan) AC logam ditutup switchgear, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.