XGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor
  • Air ProXGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor

XGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor

Adhedhasar teknis GIS saiki, XGN58 (HXGT6A) -24 Indoor Gas Insulated Metal-klambi Switchgear wis dianyari kanthi nggunakake piranti lunak modeling 3D canggih lan nggunakake pengalaman bertahun-tahun ing desain lan pabrikan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka XGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor


XGN58 (HXGT6A) -24 Insulasi Gas Indoor Gas-klambi Switchgear minangka jinis peralatan komposit sing nyegel kabeh sirkuit utama ing kandhang logam lan nggunakake gas SF6 minangka medium pemadam lan insulasi. XGN58 (HXGT6A) -24 Isolasi Gas Indoor Switchgear Metal-clad cocok kanggo RMU lan pasokan listrik radiasi dobel ing sirkuit catu daya 24KV. Prodhuk kasebut cocog banget kanggo zona industri lan komersial utawa pedesaan, sing ngemot pasokan daya kanthi kapadhetan tinggi lan nggunakake jaringan pakan kabel. Kangge, RMU duwe kaluwihan saka operasi sing aman, ora ana pengaruh cuaca, gampang dipasang, pangopènan lan ngirit ruangan, sing cocog dipasang ing gardu jinis kothak. RMU bisa dikombinasikake kanthi fleksibel karo bus bar.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) XGN58 (HXGT6A) -24 Insulasi Gas Indoor Gas-klambi Switchgear

 

Ora

Barang

unit

Parameter

1

Tegangan sing dirating

KV

24

2

Saiki diarani bar bus

A

630,1250

3

Dirating saiki

A

630

4

Dirating frekuensi 1min

HZ

50/60

5

Dinilai wektu cendhak tahan saiki

KA

20 / 4,25 / 2

6

Puncak sing diarani tahan saiki

KA

50,63

7

Dinilai arus sirkuit cendhak

KA

50,63

8

Dinilai Saiki switchgear kanthi kabel sekring

A

100

9

Dinilai arus sirkuit cendhak

sekring

KA

31.5

Pemutus sirkuit

KA

20,25

10

1min Daya
tahan frekuensi
voltase

(phase to phase / phase-to-ground / chasm)

KV

42 / 48,65 / 79

impuls kilat
withstand voltase
(nilai puncak)

(phase to phase / phase-to-ground) (phase to phase / phase-to-ground

KV

75 / 85,125 / 145

Resistensi sirkuit

Tombol switchgear

©

130

Composite apparatus cabinet(not include sekring resistance)

©

250

Pemutus sirkuit cabinet SF6

©

140

11

Tekanan Gas RF SF6
(Tekanan pengukur 20geC)

Mpa

0.04

12

Tingkat kebocoran tahunan SF6 Gas

 

â ‰ ¤0,2%

13

Kelas proteksi (lampiran isi gas)

 

IP67

 

 

3. Fitur XGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor


(1) Equipped with load switch, load switch sekring composite apparatus, circuit breaker function unit, its function is very complete.
(2) Volume cilik, bobot entheng, volume minimal kanggo siji yaiku 350 * 820 * 1500 (mm).
(3) Operasi sing gampang, panggunaan sing aman, pangopènan sing gampang, saklar bisa digunakake sajrone 30 taun tanpa pangopènan. RMU dirancang kanggo omniseal, tanpa bagean langsung sing bisa ditampilake lan bisa mlaku ing lingkungan sing dawa.

 


4. Kondisi Layanan XGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor

 

(1) Dhuwur: Ora luwih saka 3000m ing sadhuwure segara
(2) Suhu sekitar: Maks: + 40C, Min: -40 "C
(3) Kelembapan relatif: Rata-rata saben dina ora luwih saka 95%, rata-rata saben wulan ora luwih saka 90%
(4) Ora ana polusi gas korosif utawa bahan bakar sing jelas, intensitas Seismik ora luwih saka wolung kelas.
(5) Ora ana geter kasar sacara rutin, intensitas Seismik ora luwih saka wolung kelas;
Cathetan: yen nyimpang saka kahanan layanan normal, pelanggan bisa negosiasi karo pabrikan.

 

 

5. FQA kanggo XGN58 (HXGT6A) -24 Insulasi Gas Indoor Gas-klambi Switchgear

 

1) Kepiye sampeyan ngemas XGN58 (HXGT6A) -24 Switchgear Metal-Insulated Gas Indoor?

Dening kasus kayu

 

2) Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC lan GB

 

3) Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

Luwih saka 20 taun

 

4) Kepiye syarat-syarat pembayaran?

L / C, T / T

 

5) Apa MOQ sampeyan?

1set

 

6) Suwene wektu pengiriman sampeyan?

60 dina kerja

 

Panas Tags: XGN58 (HXGT6A) -24 Insulasi Gas Indoor Gas-klambi Switchgear, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.