XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear

XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear

XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear, digunakake ing sistem voltase 3,6 ~ 12KV telung tahap, AC50Hz, kanggo nampa lan nyebarke listrik, cocog kanggo ngoper sing asring, utawa rekonstruksi switchgear kanthi alat pemotong minyak. Sistem busbar minangka sistem busbar tunggal utawa busbar tunggal kanthi cabang.

Model:XGN66A-12

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear


1. Pambuka sakaXGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear

XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear is the latest HV complete set of electric apparatus for satisfying national standard GB3906 ”3-35kV Alternative Current Metal-clad Switchgear” and specifications of DL404 “Indoor Alternative Current High Voltage Switchgear Ordering Specifications” issued by Ministry of Electricity Power.XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear has good figure, small size, provides complete prevention of wrong operation. The main switch of the switchgear adopted VS1-12 or ZN28-12 vacuum circuit breaker type GN30-12 or GN19-12 isolator, and JN15-12 earth switch.


2. Parameter (Spesifikasi) XGN66A-12 Box Box Fixed ACMetal-Clad Switchgear


Barang

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

(Tegangan Operasi Maksimum)

kV

12

Tingkat Isolasi Dinilai

1min Frekuensi Daya Tahan Tegangan

kV

42

Impuls Kilat Tahan Tegangan

kV

75

Frekuensi dirating

Hz

50

Saiki Diwenehake Busbar Utama

A

800

1250

2000 2500 3150

Dirancang Busbar Cabang Saiki

A

630

1000 1250

2000 2500 3150

4s Saiki Stabilitas Termal

kA

20

31.5

40

Dinilai Saiki

kA

50

80

100

Kelas Perlindhungan

 

IP2X

Dimensi Kandang (Jembar * Ambane * Dhuwur)

mm

900 * 900 * 2300

950 * 900 × 2300

1100 * 1000 * 2300


3. Fitur lan Aplikasi sakaXGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear

XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear is a kind of the indoor complete set apparatus with 3-10kV three phase AC 50Hz single busbar segment to accept and distribute power, and has functions of controlling, protecting and monitoring circuit. XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-clad Switchgear is used in places, such as power plants, substations, industrial and mining enterprises, high buildings, etc. And it can be combined with ring main unit to use in switching stations.


4. Rincian Switchgear ACMetal-Clad tipe XGN66A-12

Kahanan layanan
(1) Suhu udara sekitar: suhu maksimum + 40â ƒ, suhu minimal - 25â „ƒ;

(2) Dhuwur ora luwih saka 1000m;

(3) Kondisi asor: asor rata-rata rata-rata saben dina: â ‰ ¤95%, tekanan uap averagewater saben dina ora luwih saka 2.2kpa; asor relatif rata-rata saben wulan: â ‰ ¤90%, rata-rata tekanan uap banyu saben dina ora luwih saka 1.8kpa.

(4). Hawa ing sakiwa tengene bebas saka gas korosi utawa mudah terbakar, uap banyu lan polusi liyane sing jelas.



5. Product Details of XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Dening kasus kayu


Apa standarisasi produk sampeyan?

IEC298, IEC62271, GB3906


How many years have your company warranty of XGN66A-12 Box Type Fixed AC Metal-klambi Switchgear?

2 taun


Kepiye syarat pembayaran?

L / C, T / T,


Suwene kiriman sampeyan?

60 dina kerja






Panas Tags: XGN66A-12 Box Box Fixed AC Metal-Clad Switchgear, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.