Switchgear XGN68-12 Series

Switchgear XGN68-12 Series

XGN68-12 Series SwitchgearXGN68-12 (F), XGN68-12 (FR), XGN68-12 (Z) Box Type (Indoor) AC Metal-klambi Switchgear minangka peralatan lengkap listrik HV paling anyar sing diteliti lan diprodhuksi dening perusahaan bebarengan karo Lembaga Penelitian Tenaga Listrik Beijing.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Switchgear XGN68-12 Series


1.Introduction of Switchgear XGN68-12 Series
ZN100-12 vacuum circuit breaker and FZN58-12 vacuum load switch in Switchgear XGN68-12 Series adopt vacuum interrupter epoxy resin sealing technology, with beautiful appearance, good insulation performance and convenient operation. The patented rotary fuse structure is adopted in the cabinet, which makes the replacement of fuse realize the draw out type, which is particularly convenient.

Switchgear XGN68-12 Series is the smallest in the air insulated cabinet. It meets the environmental protection requirements for urban users and residential areas, and the effective floor area is the smallest.Switchgear XGN68-12 Series is the most ideal choice.


2.Parameter (Specification) of Switchgear XGN68-12 Series

XGN68-12 (F) Parameter Switchgear

Jeneng

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

12

Frekuensi dirating

Hz

50

Dirating saiki

A

630

Rated Short-time tahan Saiki

kA / s

20/4

Rated Puncak Tahan Saiki

kA

50

1min Voltase Frekuensi Daya menyang Bumi, Antarane Fase / Antarane celah theopen (r.m.s)

kV

42/49

Impuls Kilat Ngatasi Tegangan Bumi, Antarane Fase / Acrossthe kesenjangan (Puncak)

kV

75/85

Frekuensi Daya Listrik Sekunder 1min Tahan Tegangan

kV

2

Kelas Perlindhungan

 

IP3X



XGN68-12 (F € €) Parameter Switchgear

Jeneng

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

12

Frekuensi dirating

Hz

50

Dirating saiki

A

125

Rated Transfer Saiki

A

3150

Dinilai Short-circuit Breaking Saiki

kA

31.5

Urip Mekanik

kaping

2000

1min Voltase Frekuensi Daya menyang Bumi, Antarane Fase / Lintasi jurang sing mbukak (rc.s)

kV

42/49

Impuls Kilat Ngatasi Voltage toEarth, Antarane Fase / Antarane celah mbukak (Puncak)

kV

75/85

Frekuensi Daya 1min Sirkuit Menengah

kV

2

Kapasitas Striker

J

2~5

Kelas Perlindhungan

 

IP3X

 

XGN68-12 (Z) Parameter Switchgear

Jeneng

Unit

Parameter

Tegangan sing Dhewe

kV

12

Frekuensi dirating

Hz

50

Dirating saiki

A

630

Rated Short-time tahan Saiki

kA / s

20/4

Rated Puncak Tahan Saiki

kA

50

Rated Shirt-circuit Breaking Saiki

kA

20

Dinilai Short-circuit Making Saiki (Puncak)

kA

50

1min Voltase Frekuensi Daya menyang Bumi, Antarane Fase / Saindhenging opengap (r.m.s)

kV

42/49

Impuls Kilat Ngatasi Tegangan Bumi, Antarane Fase / Acrossthe kesenjangan (Puncak)

kV

75/85

Frekuensi Daya 1min Tahan Tegangan Sirkuit Menengah

kV

2

Kelas Perlindhungan

IP

3X



3.Feature And Application of Switchgear XGN68-12 Series
a. Saklar muatan vakum ing kamar HV gratis, mekanisme operasi sing cocog uga ora butuh perawatan.
b. Gandheng mekanik sing gampang lan bisa dioperasikake kanthi gampang lan nyegah malsoperasi.
c. Saben kompartemen fungsional dipisahake siji lan liyane, lan dilengkapi saluran relief tekanan kanggo nyegah gangguan lan ngembang.
d. Jarak isolasi lan kontak terminal kabel bisa dideleng liwat jendela sing lagi diawasi.
e. Kamar komponen sekunder duwe akeh ruangan, sing cocog karo kabel. Ing ruangan kabel ana papan sing mewah, cocog kanggo macem-macem sambungan kabel biasa.
f. Sekring sing kalebu ing aparat komposit bisa dituku, iku gampang lan trep.

g. Volume cilik, mung 50% volume switchgear umum.


4.Details of Switchgear XGN68-12 Series
Kahanan layanan
1. Dhuwur: â ‰ ¤ 1000m
2. Suhu sekitar: - 25 â „ƒ ~ 40 â„ ƒ.
3. Kelembapan relatif: rata-rata saben dina â ‰ ¤ 95%, rata-rata saben wulan â ‰ ¤ 90%.
4. Kapasitas seismik: intensitas seismik ora luwih saka 8 derajat.
5. Kecenderungan instalasi: kecenderungan instalasi ora luwih saka 5 derajat.

6. Gunakake papan: ora ana risiko bledosan, korosi kimia, ora ana geter kasar


5. Product Details of Switchgear XGN68-12 Series
Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?
Dening kasus kayu

Apa standarisasi produk sampeyan?
IEC lan GB

How many years have your company warranty of Switchgear XGN68-12 Series? 
2 taun

Kepiye syarat pembayaran?
L / C, T / T,

Suwene kiriman sampeyan?
60 dina kerja




Panas Tags: XGN68-12 Series Switchgear, China, Produsen, Suplier, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.