YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Power Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa
  • Air ProYBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Power Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa

YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Power Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa

Tenaga Angin YBT 13-40.5 KV lan Tenaga Photovoltaic Khusus Prefabrikasi Eropa minangka perusahaan saya kanggo nggayuh permintaan generasi tenaga angin, produk R&D dhewe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Daya Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa


Tenaga Angin YBT 13-40.5 KV lan Tenaga Photovoltaic Khusus Prefabrikasi Eropa minangka perusahaan saya kanggo nggayuh permintaan generasi tenaga angin, produk R&D dhewe. Produk kasebut nduweni tampilan anyar, struktur kompak, kinerja sing andal, perawatan sing gampang, lsp.

 

 

2. Parameter (Spesifikasi) Pambuka Produk YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Daya Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa

 


Barang

Unit

Data

Unit HV

Jinis ngalih

 

Aparat listrik gabungan

Pemutus sirkuit

Tegangan sing dirating

kv

40.5

40.5

Frekuensi sing dirating

Hz

50

50

Dirating saiki

A

630

1250

1min Frekuensi listrik sing ditemtokake tahan voltase (kanggo fraktur lemah lan tahap / isolasi)

kv

95/118

95/118

Tegangan tahan cahya (kanggo fraktur lemah lan tahap / isolasi)

kv

185/215

185/215

Diitung wektu cekak tahan saiki

kA / s

20/2

25/4

Puncak sing diarani tahan saiki

kA

50

63

Dinilai arus pendek

kA

31.5

63

Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

31.5

25

Unit LV

Tegangan sing dirating

V

690

Sirkuit utama saiki dirating

A

16003300

Kapabilitas pamutus sirkuit cendhak pungkasan

kA

50

Kapabilitas bejat sirkuit cekak

kA

40

Dinilai voltase wektu cendhak

kA / s

40/1

Unit trafo

Kapabilitas sing dirating

kVA

16005500

Tegangan imppedansi

%

4ï¼ ›4.5

Rentang nutul

%

±2×2.5ï¼ ›±5

Klompok sing nyambung

 

Dyn11

Awak utama

Gelar perlindungan

Kamar HV

 

IP33

Kamar LV

 

IP33

Kamar Transformer

 

IP23

Tingkat swara

dB

55

 

 

3. Kondisi layanan Pambuka YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Daya Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa


Altitude ora luwih saka 1000m;
Suhu sekitar: Suhu maksimal 40â „ƒï¼ŒSuhu min -25â" ƒ
Suhu rata-rata maksimal saben dina ora luwih saka 35â ƒ
Suhu rata-rata tahunan maksimal ora luwih saka 25â ƒ
Beda suhu saben dina maksimal ora luwih saka 25â ƒ
Intensitas sunar srengenge: Ora luwih saka 1000W / m2;
Kecepatan angin ora luwih saka 34m / s;
Ruang lingkup Icing: Ora luwih saka 20mm;
Tingkat polusi: kelas II
Kecenderungan situs instalasi ora luwih saka 3 derajat;
Kemampuan anti seismik: Akselerasi lemah horisontal 0.2g
Percepatan vertikal lemah kanggo 0,1g;
Lokasi instalasi: Ora ana geni, bledosan, polusi, korosi kimia lan geter parah ing papan kasebut.
Kapan ora bisa memenuhi kondisi panggunaan normal lan kanthi konsultasi pangguna karo pabrik.

(Cathetan: Dhata kasebut minangka switchgear voltase tinggi Tianan HGT16-40.5, XGT6-40.5, pemecah bingkai cerdas TANW1 Series, trafo kecelup minyak S11.)

 


4. Instalasi, operasi, pangopènan YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Daya Photovoltaic Daya Prefabrikasi Eropa Khusus

 

Pangguna ing panen panen, kanggo produk sing durung diinstal kudu diselehake ing papan sing cocog sesuai karo kondisi panggunaan normal.
Instalasi
Nggunakake slempang khusus kanggo ngangkat akeh angkat trafo kothak nganti permukaan ndhuwur rata, banjur segel jurang produk ing antarane dhasar lan pondasi kanthi mortar semen. Cara ngangkat ndeleng diagram ngangkat.
b. Sambungake sambungan kabel input lan output lan diagram kabel.
Operasi
Sawise instalasi lan pangopènan substation, kudu dicenthang sadurunge ditrapake kaya ing ngisor iki:
Priksa manawa cat wis diilangi, lan unit lengkap wis resik ing njero;
Mekanisme operasi fleksibel;
On-off listrik utama dipercaya lan bener;
Pangowahan instrumen lan induktor bebarengan lan polaritas garis bener;
Kontak on-off tambahan listrik sing bener;
Kabeh pengikat instalasi listrik kenceng, instalasi listrik solid lan andal;
Kabeh bis wis nyambung;
Nilai pangaturan listrik memenuhi syarat. Spesifikasi model sekering yaiku korec
Meter lan relay akurat;
Kontak listrik sirkuit utama lan sirkuit tambahan selaras karo persyaratan skema listrik;
Kontrol suhu kamar trafo sing nuduhake kontrol wis ditransfer menyang suhu 40 '„ƒ.
b. Tutup kabeh lawang bisa dibukak
c. Sawise Nutup daya 10kV, Ngamati instrumen sing nuduhake karya, lan yen normal, bisa digunakake ing operasi normal.
Ngramut
a. Kabeh komponen substasi miturut sarat pangopènan;
b. Yen trafo kasebut trafo sing dicelupake karo minyak, mesthine kudu sesuai karo peraturan paling ora saben taun sawise analisis sampel minyak nalika operasi. Transformer bisa nongkrong saka ndhuwur;
c. Sawise operasi switchgear voltase dhuwur kanggo mbukak mburi kanthi jumlah sing disetel, kudu mriksa cahya kontak lan level konsumsi piranti punah busur. Yen ora normal, mesthine kudu perawatan lan ganti wektu;
d. Switchgear kanthi voltase rendah kanthi otomatis, sampeyan kudu mriksa lan nganalisa sebab kerusakan. Ditolak lan digunakake ing operasi sawise nutup maneh;
e. Arrester kudu diperiksa setaun sepisan kanggo nyegah kinerja musim badai sadurunge lan sawise tes.

 

 

Panas Tags: YBT 13-40.5 KV Angin Angin lan Tenaga Photovoltaic Substasi Prefabrikasi Khusus Eropa, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.